(+31)0651417690

Beeldschermweg 5-7 3821 AH Amersfoort mail: rimointerieurdesign@gmail.com

Opening : Mon-Fri 08:00 – 17:00


Welkom bij Rimo Interieurdesign

Rimo Interieurdesign is een veelzijdige specialist in meubelmakerij en interieurinrichting. Alles wat Rimo Interieurdesign bouwt is maatwerk.
Elk meubel en interieuronderdeel is uniek, zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Of het gaat om een eigen ontwerp of dat van een interieurarchitect: Rimo Interieurdesign vertaalt alle mogelijke ideeën van architecten naar de praktijk.
Wij bouwen alles geheel naar wens tot een kwalitatief perfect eindresultaat dat voldoet aan de juiste sfeer, kleur, vorm en gebruikswensen.

We zijn gewend aan maatwerk en verwerken in onze werkplaats vele soorten materialen, zoals massief hout, MDF, HPL (laminaat), diverse kunststoffen, en decoratief plaatmateriaal.

Van wandmeubel, keuken tot compleet winkel- of kantoorinterieur: elk project pakken we aan met evenveel betrokkenheid en liefde voor ons vak.

Dankzij een vertrouwd netwerk van partners met aanvullende expertise (van interieurarchitect tot materialenleveranciers) kunnen wij de complete uitvoering van een nieuw interieur van begin tot eind te realiseren.

Naast kwaliteit en maatwerk draait het in onze aanpak om korte lijnen en openheid. Door onze nauwe betrokkenheid bij alle stappen van een project blijven de wensen van de klant centraal staan.

Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en is nazorg vrijwel niet nodig. Zodra wij klaar zijn en het interieur is geplaatst en afgewerkt, is het ook echt

Het belangrijkste uitgangspunt bij ons werk is dat u zich gelukkig moet voelen in het interieur dat in samenwerking met ons tot stand is gekomen. Het moet warm zijn, sfeer en gezelligheid uitstralen.

Daarbij staan de wensen van u als klant voorop. De kunst is om met alle gegevens die er zijn iets te doen. Wij kunnen delen van de bestaande inrichting in passen in de nieuwe situatie. 

Een niet onbelangrijk detail zijn de uiteindelijke kosten. Meestal geeft u als klant zelf aan wat de grenzen zijn en daar houden wij ons dan ook aan.

Er zijn natuurlijk altijd de mogelijkheden om een bepaald project in delen uit te voeren, om de kosten te spreiden.

Wij proberen zoveel mogelijk “gewoon” te zijn. Maar dit betreft niet onze service, deze is van ouderwetse kwaliteit die vroeger zo gewoon was. 

RIMO Interieurdesign levert complete interieurs, keukens, badkamers meubels zowel voor kantoor als voor de zorgsector en maken deze in eigen beheer. 

Neem gerust eens contact op om te komen en kennis te maken met ons bedrijf.af.

Ready To Start New Project With RIMO?